Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimler Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, Sandıklı temsilcisi Yusuf Akin, şehitlerimizin aileleri ve Gazilerimizden oluşan bir heyet Başkan Mustafa Çöl'ü ziyaret ettiler.

Yapılan dernek faaliyetleri hakkında Başkan Mustafa Çöl'e bilgiler veren Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı; Sandıklı ilçemizde yapılan faaliyetleri takip ettiklerini, şehitlerimiz ile gazilerimizi  unutmayan, ailelerine destek olarak özel günlerden dışında da bir araya gelen Başkan Mustafa Çöl'e duyarlılığından dolayı teşekkür ettiklerinin altını çizdiler.

Ziyarette bir konuşma yapan Başkan Mustafa Çöl; "Afyonkarahisar'ın en büyük derneklerinden birisi olan Harp Malulü ve Şehitler Derneğinin yapmış olduğu bu nazik ve anlamlı ziyaret için başta şube başkanımıza, dernek yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Vatan için canını seve seve veren şehitlerimize Allah'tan bir kere daha rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyor, her zaman yanlarından bulunan ailelerimize  göstermiş oldukları fedakarlıklardan dolayı minnet ve şükranlarımı sunuyorum." ifadelerine yer verdi.

Ziyaret karşılıklı olarak yapılan fikir alış verişleri ve yapılması düşünülen organizasyonlar hakkında istişareler ile sona erdi.