Tır Haberleri

tır haberleri ve güncel tır gelişmeleri, tır ile ilgili tüm video, tır fotoğrafları ve tır haberleri Afyon Haber sitemizde


Bolvadin Haber

Afyonkarahisar’da sıfır kilometre SUV araçları taşıyan tırın önünde seyreden bir başka tıra çarpması sonucu 2 kişi yaralandı.

Bolvadin Haber

Afyonkarahisar’da, bir tırla çarpışan motosiklet sürücüsü ağır yaralandı.

Asayiş Yaşam

Afyonkarahisar’da meydana gelen trafik kazasında, bir hafif ticari aracın tıra arkadan çarpması sonucu 6 kişi yaralandı.

Asayiş Yaşam

Afyonkarahisar-Ankara kara yolu üzerindeki İscehisar ilçesi Çalışlar Kavşağı’nda meydana gelen kazada tırla çarpışan bir otomobilde 2’si çocuk toplam 5 kişi...

Bolvadin Haber

Afyonkarahisar’ın Bolvadin İlçesinde rulo kağıt taşıyan bir tır kontrolden çıkarak devrildi. Kazada ölen ya da yaralanan olmadı.

Şuhut Haber

Afyonkarahisar’da, traktör ile tırın çarpıştı, traktörün ikiye ayrıldığı kazada 2 kişi yaralandı.

Asayiş Yaşam

Afyonkarahisar’da seyir halinde iken dumanlar yükselen ve kısa sürede alevlere teslim olan tırın yandığı anlar cep telefonu kameralarına yansıdı.

Asayiş Yaşam

Afyonkarahisar'da trafik kazası... Kontrolden çıkan tır yol ortasına devrildi, 4 araç bir birine girdi

Asayiş Yaşam

Afyonkarahisar'da yolcu otobüsünün karpuz yüklü tırla çarpıştığı kazada 14 kişi yaralandı.

Asayiş Yaşam

Afyonkarahisar Emirdağ ilçesi Topdere Kavşağında Tırla kamyonetin çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı

Asayiş Yaşam

Afyonkarahisar’da meydana gelen trafik kazasında orta refüje devrilen tırın sürücüsü kazayı hafif yaralı olarak atlattı.

Asayiş Yaşam

Afyonkarahisar'da kontrolden çıkarak devrilen meyve yüklü tırda 2 kişi yaralanırken, tonlarca meyvenin önemli bir kısmı ise ise ziyan oldu.