Deprem Haberleri

deprem haberleri ve güncel deprem gelişmeleri, deprem ile ilgili tüm video, deprem fotoğrafları ve deprem haberleri Afyon Haber sitemizde


Asayiş Yaşam

Afyonkarahisar'da akşam saatlerinde hafif şiddetli bir deprem meydana geldi.

Spor

6 Şubat 2023 Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybeden Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı oyuncusu Resul Gün anısına Afyonkarahisar Belediyesi tarafından...

Asayiş Yaşam

Geçmiş olsun Afyon... Dün gece merkez üssü, Afyonkarahisar Merkezde iki hafif şiddetli deprem meydana geldi.

Asayiş Yaşam

Afyonkarahisar’da dün meydana gelen 4,4 büyüklüğündeki depreme bir çocuk oturduğu odada yalnız yakalandı. Çocuğun yaşadığı korku ve panik güvenlik kameralarına...

Asayiş Yaşam

Afyonkarahisar’da dün sabaha karşı Ataköy merkezli meydana gelen depremde hasar tespit çalışmaları devam ediyor.

Asayiş Yaşam

Afyonkarahisar'da bugün sabah saatlerinde meydana gelen 4.4 büyüklüğündeki depremin ardından ortaya çıkan güvenlik kamerası görüntüleri olayın şiddetini gözler önüne serdi.

Asayiş Yaşam

Afyonkarahisar'da sabaha karşı meydana gelen depremler gözleri yine Anadolu'da deprem olayına çevirdi.

Asayiş Yaşam

Afyonkarahisar’da meydana gelen ve yaklaşık 5 saniye süren 4.4 büyüklüğündeki depremin ortaya çıkan güvenlik kamerası görüntüleri görenleri ürküttü.

Asayiş Yaşam

Afyonkarahisar'da 06.24'te merkezi Ataköy olan 4.5 şiddetindeki depremden sonra sarsıntılar devam ediyor.

Asayiş Yaşam

Sabah saatlerinde Afyonkarahisar'da Ataköy, Sülün ve Salar merkezli 3 deprem sonrası Valilikten son dakika açıklama geldi.

Asayiş Yaşam

Afyonkarahisar'da deprem oluyor. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi verilerine göre, Merkez üssü Ataköy olan depremler an istibariyle devam ediyor.

Asayiş Yaşam

6 Şubat depremlerini 3 gün öncesinden nokta atışı bilen Frank Hoogerbeets, Türkiye için yeni deprem tarihi vererek uyardı.