Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilen yerel seçimler dolayısıyla değerlendirmelerde bulundu. Serteser'in açıklaması şöyle:

'Tüm Türkiye'de olduğu gibi Afyonkarahisar'da da yerel seçimler, demokrasi geleneğimize yakışır şekilde sonuçlandı. Seçmenler, tercihlerini sandığa yansıtarak şehirlerimizi 5 yıl yönetecek Belediye Başkanlarını seçti. Milletvekilliği görevini sürdüren Sayın Av. Burcu Köksal, Afyonkarahisar'ın ilk kadın Belediye Başkanı seçildi. Sayın Köksal'ı, tüm ilçelerimiz ve beldelerimizde seçimi kazanan Belediye Başkanlarını, Belediye Meclisi Üyelerini, İl Genel Meclisi Üyelerini, tüm muhtarları ve azaları tebrik ediyor; görevlerinde başarılar diliyorum.

Ayrıca, Afyonkarahisar Belediye Meclis Üyeliklerine seçilen Meclis Üyemiz Sayın Ahmet Akkent, Odamız 5. Meslek Komitesi (Madencilik Faaliyetleri, Taş ve Mermer Ocakları) Başkanımız Sayın Saliha Kılınçarslan ve Genç Girişimciler Kurulu Üyemiz Sayın Yasin İsmet Gökgöz'ü de tebrik ediyor; başarılarının devamını diliyorum. Kırka Belediye Başkanlığına seçilen Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Üyemiz Sayın Hakan Şahin'i, Yeşilçiftlik Belediye Başkanlığına seçilen Genç Girişimciler Kurulu Üyemiz Sayın Devrim Ölmez'i de kutluyorum.

TV3, ne zaman yayına başlayacak?!.. TV3, ne zaman yayına başlayacak?!..

Şehrimizin ilçeleriyle bir bütün olarak kalkınmasını sürdürmesinin önemine dikkat çekerek Afyonkarahisar iş dünyasının bundan önce olduğu gibi bundan sonra da bu doğrultuda, tüm yerel yöneticilerle birlikte azim ve gayretle çalışmaya devam edeceğini belirtmek isterim.'