AK Parti Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, İl Genel Meclis Başkanı Burhanettin Çoban, Erkmen Belediye Başkanı Memduh Kuş, İGM üyeleri ve Adayları, Ak Parti İl ve ilçe yöneticilerinin katıldığı seçim ofisi açılışında AK Parti Erkmen Belediye Başkan adayı Yücel Şahin'e destek için çok sayıda vatandaşta açılışta hazır bulundu.

İlimizin güzide beldelerinden olan Erkmen'de seçim çalışmalarını hızla sürdüren AK Parti Erkmen Belediye Başkan Adayı Yücel Şahin, seçim ofisini geniş bir katılımla gerçekleştirirken, açılışa katılan yüzlerce seçmen Şahin'e desteklerini bildirdi.

Mustafa Destici, kızıyla ilgili iddialara cevap verdi Mustafa Destici, kızıyla ilgili iddialara cevap verdi

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan programda konuşan AK Parti Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, AK Parti hizmetlerinin ülkemizin ve ilimizin her bölgesinde olduğu gibi Erkmen'de de devam edeceğini söyledi. Mevcut Belediye Başkanı Memduh Kuş'un Erkmen'i ilimizin en cazibeli merkezi haline getirdiğini, belediye hizmetlerinde kusursuz çalışmalar yaptığını ve en önemlisinin de Erkmen beldesinin yeşil doğasını koruduğunu belirterek, Başkan Kuş'a tüm hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Yurdunuseven, Erkmen Belediye Başkanlığının artık Yücel Şahin'e devrolacağını belirtirken, Şahin'e kendilerinin çok güvendiğini ve Erkmenli vatandaşlarında güvenini görmekten büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

ERKMEN HAZIR VE NET

Seçim ofisi açılışına katılan Milletvekili İbrahim Yurdunuseven'e, Merkez İlçe Başkanına, İGM Başkanına , İGM Üyelerine , İGM Üyesi Adaylarına tüm teşkilat mensuplarına ve Erkmen'li vatandaşlara teşekkür eden AK Parti Belediye Başkan adayı Yücel Şahin; ' Partime ve şahsıma gösterilen ilgi, alaka ve güvenden dolayı teşekkür ediyorum. Bu güveni boşa çıkarmamak adına gece gündüz demeden hep birlikte çalışacağız. İstişareye önem vereceğiz. Belediye hizmetlerinde bu güne kadar Memduh Kuş başkanımızın yaptığı gibi halkımızla birlikte kararlar alacağız. Yeşil Erkmen'imizin doğasını korumaya devam edeceğiz. Giderek büyüyen ve gelişen Erkmen beldemizi yeni projelerimiz ile daha güzel ve yaşanabilir bir cazibe merkezi haline getireceğiz. AK Parti belediyecilik hizmetinin nasıl olduğunu Erkmenli hemşerilerim çok iyi bilirler. Tüm ilçeler ve beldeler her zaman Erkmen'i örnek almış ve özellikle takip etmişlerdir. Bizde en üst seviyede devralacağımız bu hizmet bayrağını daha yukarılara taşımak için çalışacağız. Destekleriniz için hepinize çok teşekkür ediyorum'dedi.

AK Parti Erkmen Belediye Başkan adayı Yücel Şahin'in seçim ofisi açılışına; Erkmen beldesinin yerli sakinlerinin yanı sıra İzmir yolu çift tarafını kapsayan Cumhuriyet mahallesinden, Yeşil Vadi, Ihlamur Premium, Su konakları, Fidankent, Trend 272, Lavinya Gold gibi bir çok site sakinleri katılarak Şahin'e desteklerini bildirdiler.

Editör: Haber Merkezi