Mustafa Destici, kızıyla ilgili iddialara cevap verdi Mustafa Destici, kızıyla ilgili iddialara cevap verdi

Sülalelerin bulunduğu Erkmen beldesinde hemen hemen tüm sülalelerin desteğini arkasında alan Şahin, oda ziyaretlerinde de vatandaşlarla buluşup projelerini anlatıyor.

AK Parti Belediyeciliği ve mevcut Başkan Memduh Kuş öncülüğünde Erkmen'in adeta çağ atladığını ve Afyonkarahisar'ın en güzide merkezlerinden biri olduğunu söyleyen Yücel Şahin, zirvede devralacağı hizmet bayrağını daha yukarılara taşımak için canla başla çalışacağını söyledi.

CUMHURİYET KARARINI VERMİŞ DURUMDA

Erkmen'in en büyük mahallesi olan, hatta Erkmen merkezinden daha çok oy kitlesine sahip olan İzmir yolu civarı olan Cumhuriyet mahallesinde seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Belediye Başkan adayı Yücel Şahin, bölgeden tam desteğini almış durumda.

Bölgedeki siteleri teker teker ziyaret eden gerek site yöneticileriyle gerekse site sakinleriyle teker teker görüşen Şahin, projelerini anlattıktan sonra vatandaşlarla istişarelerde bulunuyor.

Şahin; "Hep birlikte durmadan , yorulmadan , girmedik gönül , çalınmadık kapı bırakmadan eser ve hizmet siyasetiyle YEŞİL ERKMEN'imizi daha da modern bir hale getirmek için var gücümüzle çalışacağımıza söz veriyorum"dedi.

Bölgedeki vatandaşların taleplerine yönelik yeni projelerde geliştiren Şahin, şu anda Erkmen'de en güçlü Başkan adayı olarak anılıyor.

Şahin 24 Şubat 2023 günü AK Parti Milletvekili İbrahim Yurdunuseven ve çok sayıda partilinin katılımıyla seçim ofisini açacak.

>> İsa Kuş'un haberi

Editör: Haber Merkezi