Depremde vefat eden voleybolcu anısına turnuva yapıldı Depremde vefat eden voleybolcu anısına turnuva yapıldı

Afyonkarahisar'da düzenlenen Okul Sporları faaliyet programı kapsamında gerçekleşen Serbest ve Grekoromen Küçük Erkekler güreş müsabakaları sona erdi. 110 güreşçinin büyük bir heyecanla mücadele ettiği Tınaztepe Spor Salonu'ndaki müsabakalarda dereceye giren sporcular, madalyalarını törenle aldılar.

Tören, Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu ve Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen'in de katıldığı bir etkinlikte gerçekleşti. Dereceye giren sporcular, büyük bir sevinç yaşayarak madalyalarını gururla aldılar ve aileleri ile antrenörleri tarafından tebrik edildiler. İl Müdürü Kasapoğlu, müsabakaların ardından yaptığı açıklamada, küçük yaşta olan sporcuların bu kadar yüksek bir katılımla ve heyecanla mücadele etmelerinden büyük bir memnuniyet duyduğunu belirtti. Kasapoğlu, "Bu genç sporcularımız geleceğimizin yıldızlarıdır.

Burada hem becerilerini sergileme hem de birbirleriyle dostluk kurma fırsatı buldular. Bu güzel organizasyona katkıda bulunan herkese teşekkür ediyorum. Dereceye giren sporcuları tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum." şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi