Afyonkarahisar'da düzenlenen Okul Sporları faaliyetleri kapsamındaki Genç Erkekler Futsal müsabakaları büyük bir heyecana sahne oldu. Tınaztepe Spor Salonu'nda gerçekleştirilen müsabakalar sonucunda dereceye giren takımlar, ödül töreninde kupalarını ve madalyalarını aldı.

Özel Yavuzoğlu Anadolu Lisesi birinci olarak turnuvanın zirvesine çıktı. Kamil Miras Anadolu Lisesi ikinci, Ali Çağlar Anadolu Lisesi ise üçüncü oldu. Spor Lisesi ise dördüncü sırada yer aldı. Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen, Okul Sporları Şube Müdürü Adil Kamberoğlu ve okul müdürlerinin katıldığı ödül töreninde dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları takdim edildi.

Afyonlu atletten büyük başarı Afyonlu atletten büyük başarı

Törenin ardından açıklamalarda bulunan İl Müdürü Kasapoğlu, gençlerin spora olan ilgisi ve yeteneğinin kendisini her geçen gün daha da mutlu ettiğini belirtti. Okul Sporları faaliyetleri çerçevesinde düzenlenen Genç Erkekler Futsal müsabakalarının da gençlerin ilgisini bir kez daha kanıtladığını ifade etti. Çekişmeli ve heyecanlı geçen müsabakaları takdirle izlediğini ve tüm takımları tebrik ettiğini söyledi. Kasapoğlu, sporun birleştirici gücünü bir kez daha gördüklerini ve gençlerin spor yaparken hem eğlendiklerini hem de disiplinli bir şekilde hayatlarını sürdürdüklerini vurguladı. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak spor ve sporcu yanında olmaya devam edeceklerini de belirtti.

Ayrıca, Okul Sporları Futsal Gençler grup müsabakalarının 22-26 Mart tarihleri arasında Afyonkarahisar'da düzenleneceği duyuruldu.

#Afyonkarahisar #OkulSporları #Futsal #GençErkekler

Editör: Haber Merkezi