Taşoluk Belediye Spor Kulübü, Afyonkarahisar Prof. Dr. Necmettin Erbakan Spor Salonu'nda düzenlenen Buse Tosun U17 Türkiye Güreş Şampiyonası'nda büyük bir başarıya imza attı. Kulübün 3 sporcusu, kendi kategorilerinde birinci olarak altın madalya kazandı. Ayrıca takım halinde de büyük bir mücadele gösteren Taşoluk Belediye Spor Kulübü, Buse Tosun U17 Türkiye Güreş Şampiyonası'nda şampiyon oldu.

Madalya Kazananlar: - 40 kg: Emine Beyza BARİSKAN - 1.lik - 43 kg: Fatma Yılmaz - 1.lik - 46 kg: Yağmur Karabacak - 1.lik - 53 kg: Hava Konca - 3.lük - 57 kg: Melisa Sarıçiçek - 2.lik Ayrıca U20 kategorisinde de başarılı sonuçlar elde edildi. 50 kg'da mücadele eden Yağmur Karabacak, üçüncü olarak bronz madalya kazandı.

Depremde vefat eden voleybolcu anısına turnuva yapıldı Depremde vefat eden voleybolcu anısına turnuva yapıldı

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Taşoluk Belediye Spor Kulübü sporcularının başarısından büyük bir gurur duyduklarını belirtti. Kasapoğlu, "U17 Türkiye Güreş Şampiyonası'nda ilimizi temsil eden Taşoluk Belediye Spor Kulübü sporcularımızın göstermiş olduğu başarıdan dolayı büyük bir gurur duyuyoruz. 3 sporcumuzun kendi kategorilerinde altın madalya kazanması ve takım halinde de şampiyon olmaları, Afyonkarahisar güreşi için çok önemli bir başarıdır. Bu başarının arkasında emeği geçen tüm sporcularımızı, antrenörlerimizi ve kulüp yöneticilerimizi tebrik ediyorum." şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi