Çiğiltepe Spor Salonu'nda düzenlenen Yıldız Erkekler ve Yıldız Kızlar Masa Tenisi müsabakaları, Okul Sporları faaliyet programı kapsamında tamamlandı. Bu nefes kesen mücadelenin ardından ödül töreni gerçekleştirildi ve dereceye giren takımlar kupa ve madalyalarını aldılar.

Özel Afyon Bahçeşehir Ortaokulu, Yıldız Erkekler kategorisinde birinci oldu. Bu başarısını Yaylabağı Şehit Ahmet Öztürk Ortaokulu ikinci, Şehit Şükrü Karadirek Ortaokulu üçüncü ve TED Koleji Ortaokulu ise dördüncü sırada yer alarak taçlandırdı.

Yıldız Kızlar kategorisinde ise Şehit Şükrü Karadirek Ortaokulu birincilik kupasını kazandı. Yaylabağı Şehit Ahmet Öztürk Ortaokulu ikinci, Çobanlar Kale Ortaokulu üçüncü ve Şemsettik Karahisari Ortaokulu dördüncü olarak turnuvayı tamamladı.

Tebrikler gençler!.. Tebrikler gençler!..

Ödül töreninde kupalar ve madalyalar, Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen tarafından takımlara verildi. Erşen, tüm takımları tebrik ederek şunları söyledi: "Bugün Okul Sporları faaliyet programı kapsamında düzenlenen Yıldız Erkekler ve Yıldız Kızlar Masa Tenisi müsabakalarının finalini tamamladık. Gerçekten çekişmeli ve heyecanlı bir turnuva oldu. Tüm takımları ve sporcularımızı tebrik ediyorum. Gösterdikleri fair-play ruhu ve mücadeleci tavır takdire şayandı. Sporun kazananı her zaman dostluktur. Başarılı olan tüm takımları tekrar tebrik ediyor, bundan sonraki spor hayatlarında da başarılar diliyorum." Turnuva sırasında çekilen fotoğraflar, müsabakanın heyecanını ve coşkusunu yansıttı.

Sporcuların mücadeleleri ve kazandıkları zaferler, fotoğraflarla ölümsüzleştirildi.

#OkulSporları #MasaTenisi #YıldızErkekler #YıldızKızlar #Turnuva #Spor #ÖdülTöreni #FairPlay #Başarı

Editör: Haber Merkezi