Bu müsabakaya 20 ilin 200 sporcusu, 55 takım halinde katıldı ve oldukça heyecanlı anlar yaşandı.

Genç erkekler kategorisinde, birincilik Çeltikçi Şehit Ali Yıldırım Anadolu Lisesi'nin oldu. İkinci sırayı Pazarlar Spor Lisesi aldı, üçüncülük ise Denizli İmam Hatip Lisesi'ne ve dördüncülük Antalya Spor Lisesi'ne gitti. Genç kızlar kategorisinde ise birincilik 15 Temmuz Şehitleri Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin oldu.

Afyonlu sporculardan büyük başarı!.. Afyonlu sporculardan büyük başarı!..

Naip Hüseyin Anadolu Lisesi ikinci sırada yer aldı, üçüncülük Çeltikçi Şehit Ali Yıldırım Anadolu Lisesi'ne ve dördüncülük Yakup Mihriye Akdeniz İmam Hatip Lisesi'ne gitti. Gençler karma kategorisinde ise birincilik Pazarlar Spor Lisesi'nin oldu. İkincilik ise 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesine, üçüncülük Mezitli Anadolu Lisesi'ne ve dördüncülük Merkezefendi Belediyesi Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne gitti.

Müsabakaların ardından dereceye giren takımlara madalyaları ve başarı belgeleri Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen tarafından takdim edildi. Erşen, yaptığı açıklamada, "Afyonkarahisar'da ilk kez düzenlediğimiz Floor Curling Grup Müsabakaları'nın başarıyla tamamlanmasından büyük bir mutluluk duyuyoruz. Bu turnuvada centilmenlik ruhunun hakim olması bizleri ayrıca sevindirdi.

Dereceye giren tüm takımları tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Afyonkarahisar'ı sporun her branşında önemli bir merkez haline getirmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

#Afyonkarahisar #FloorCurling #Müsabaka #Spor

Editör: Haber Merkezi