Üç gün boyunca süren programda, Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen, Eğitim Şube Müdürü Cennet Durğut ve Milli Sporcu Kübra Kocakuş, yükümlülerle bir söyleşi gerçekleştirdi. Söyleşide, sporun ve eğitimin sağlık, disiplin, takım ruhu ve sosyal ilişkiler üzerindeki olumlu etkileri ele alındı.

Ayrıca, sporun başarı, hedefe ulaşma ve kişisel gelişimde sağladığı fırsatlar vurgulandı. Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen, yaptığı açıklamada, yükümlüleri spora teşvik ederek, spora olan ilginin hayatlarını olumlu yönde etkileyeceğini belirtti. Erşen, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde gençlere yönelik verilen spor eğitimlerinden bahsetti. Aynı zamanda, sporun yükümlüleri kötü alışkanlıklardan uzak tuttuğunu ve sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemelerini sağladığını ifade etti.

Eğitim Şube Müdürü Cennet Durgut ise gençlere eğitim, meslek edinme ve kişisel gelişim konularında rehberlik hizmetleri sunarak, gelecekte başarılı bireyler olmalarına destek verdiklerini söyledi. Ayrıca, Denetimli Serbestlikte bulunan yükümlülere sağladıkları fırsat ve imkanlar hakkında bilgi verdi. Program müzik dinletisi ve akıl-zeka oyunları ile devam etti.

Ayrıca müzik eğitmeni Jale İlgün tarafından ritim çalışması yaptırıldı. Bu etkinliklerle yükümlülerin eğlenmeleri ve birbirleriyle iletişim kurmaları hedeflendi. Program büyük bir katılımla sona erdi ve yükümlüler programdan memnun kaldıklarını ifade ederek, müzik kursu açılması talebinde bulundu.

#Afyonkarahisar #GençlikveSpor #DenetimliSerbestlik #SporEğitimleri #KişiselGelişim #MüzikKursu