Afyonkarahisar'da faaliyet gösteren Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) il başkanı Faruk Duha Erhan ve yönetim ekibi, kentin küçük sanayi sitesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Bu ziyaretlerde il başkanı Erhan, parti yönetim kurulu üyeleri ve merkez ilçe yönetimi ile birlikte belediye başkan adayı Burcu Köksal'ın da katılımıyla esnafın sorunlarını dinledi.

Afyonkarahisar'da yerel siyasetin aktif temsilcilerinden olan Cumhuriyet Halk Partisi'nin il başkanı Faruk Duha Erhan ve yönetim ekibi, kentin ekonomik can damarlarından olan küçük sanayi sitesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu. İl Başkanı Erhan, parti yönetim kurulu üyeleri ve merkez ilçe yönetimiyle birlikte, belediye başkan adayı Burcu Köksal'ın da eşlik ettiği bu ziyaretlerde, esnafın sorunlarını ve taleplerini dinledi. Saha ziyaretlerinin önemine dikkat çeken il başkanı, çalışanların ve emekçilerin haklarının korunmasına vurgu yaparken, şehrin yönetim süreçlerine her kesimin dahil edileceğinin altını çizdi. Partinin Afyonkarahisar'da daha adil ve kapsayıcı bir yönetim anlayışı benimseyeceğini belirtildi. Bu tür etkileşimler sayesinde yerel yöneticilerin halkın nabzını tutma ve onların isteklerini siyasi gündemlerine alma şansını artırdığı belirtildi.

Siyasi hareketliliğin yoğun yaşandığı bu günlerde, esnaf ziyaretlerinin yanı sıra çeşitli topluluklarla iletişim halinde olmanın önemi vurgulanarak, şehrin geleceği için ortak kararlar almanın ve sorunlara birlikte çözüm bulmanın önemine işaret edildi.

Etiketler: #Afyonkarahisar #CHP #sahaçalışması #yerelsiyaset #esnafziyareti #partiyönetimi #burcuköksal #halkınsesi