Bu müsabakalar, 8 yaş ve altı, 10 yaş ve altı, 12 yaş ve altı, ve açık kategorilerinde gerçekleştirildi. Turnuvada dereceye giren sporcular, madalyalarını almaya hak kazandılar. 8 yaş ve altı kategorisinde birinciliği Abdullah Aydın elde ederken, 10 yaş ve altı kategorisinde birinci olan isim Ahmet Kerem Akkoyun oldu.

12 yaş ve altı kategorisinde ise şampiyon isim Kıvanç Batu İnal oldu. Açık kategoride ise birinciliği Hilal Güvenç elde etti. Turnuvada, en iyi kadın sporcular da ödüllendirildi. 8 yaş ve altı kategorisinde Duru Yazıcı, 10 yaş ve altı kategorisinde Eylül Nisa Çolakoğlu, açık kategoride ise Hilal Güvenç, en iyi kadın sporcu seçilerek madalya kazandılar.

Müsabakaların sona ermesinin ardından düzenlenen ödül töreninde, dereceye giren sporculara madalyaları Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen tarafından takdim edildi.

Bu başarılı sporcular, hünerlerini göstererek verdikleri emekle ödüllendirildiler. #Afyonkarahisar #SatrançYarıyılTurnuvası #SporMüsabakaları #DereceyeGirenler #SporHaberleri