AK Parti Afyonkarahisar belediye başkan adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Yılmazaslan ve birinci sanayi sitesi esnafını ziyaret etti. Mustafa Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri ile sıcak ve samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette Uluçay'a Genel Merkez Yerel Yönetimler Bölge Koordinatörü Abdurrahman Öz, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, AK Parti Merkez İlçe Başkan Vekili Serkan Mumyakmaz, İl Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan ve il yönetim kurulu üyeleri eşlik ettiler.

Abdurrahman Öz; Birlik ve beraberlik içerisinde tekrardan zafer kazanacağız

Genel Merkez Yerel Yönetimler Bölge Koordinatörü Abdurrahman Öz, birinci sanayi sitesi esnafı ziyaretinde konuşarak, 'Bugün hem belediye başkanımız hem belediye başkan adayımız ile ikisi de bizim kardeşimiz. Geçmiş dönemlerde her ikisiyle birlikte çalıştık ediyorum' dedi.

Mehmet Zeybek; Tekrardan hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ise ziyarette yapmış olduğu açıklamada, 'Birinci sanayideki esnaf ziyaretinde belediye başkan adayımız Hüseyin Ceylan Uluçay'a eşlik ettik. Sanayi esnafımıza ve hemşehrilerimize hayırlı işler dileklerimizi ilettik. Bu vesile ile sayın başkanımıza tekrardan hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum. Cenab-ı Allah mahçup etmesin inşallah.

Ethem Karahan; AK Parti belediyeciliğini daha da ileriye taşıyacağız

AK Parti Afyonkarahisar Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan ise yaptığı açıklamada, Mehmet Zeybek başkanımızın çok güzel hizmetleri oldu bizlerde yapmış olduğu güzel hizmetleri, yeni dönemde Hüseyin Ceylan Uluçay başkanımızla birlikte daha ileri seviyeye daha da ileri noktalara taşımak adına hep birlikte gayretle çalışmaya devam edeceğiz' dedi.

Yılmazaslan, 'Size güvencimiz ve inancımız tam, çok iyi işler yapacağınızı biliyoruz'

Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Yılmazaslan ziyarette yapmış olduğu konuşmada, 'Öncelikle bizleri ziyaretiniz dolayısıyla çok memnun olduk.

'Sanayi esnafımızın ve sanatkarlarımızın beklentilerine hakimiz'

AK Parti Afyonkarahisar belediye başkan adayı Hüseyin Ceylan Uluçay ise 'Değerli başkanım değerli yönetim kurulu üyelerimiz, değerli emektarlarımız, değerli sanatkarlarımız, öncelikle bizlere zaman ayırmanızdan dolayı hepinize teşekkür ederiz.

'Sanayi esnafımız için projemizi birlikte hayata geçireceğiz'

Uluçay sözlerine, 'Bugün burada sizlere bir müjde de vermek istiyorum. Sizlerin eğitim verebileceği, konferanslar yapabileceği toplantılar düzenleyebileceği bir mekanı sizlerle birlikte projelendireceğiz.