Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu ve Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen, Hes İlaç Afyon Spor futbol takımının antrenmanlarını ziyaret ederek başarılar diledi. Ziyaret sırasında Kasapoğlu, futbolculara baklava ikramında bulundu.

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu ve Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen, Hes İlaç Afyon Spor futbol takımı antrenmanlarına katıldı. Ziyaretin amacı, takımın antrenmanlarını izleyerek oyunculara destek olmak ve başarı dilemekti. Kasapoğlu, takımın önümüzdeki maçlarından olan Kırklareli Spor ve Kömürspor karşılaşmalarının başarıyla sonuçlanması için futbolculara başarı dileğinde bulundu.

Antrenman sırasında oyuncularla bir araya gelerek motivasyonlarını artırmaya çalıştı. Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu tarafından yapılan bu ziyaret, Hes İlaç Afyon Spor futbol takımının çalışmalarına olan desteklerini göstermek amacıyla gerçekleştirildi. Kasapoğlu, futbolculara moral vermek ve önemli maçlar öncesinde motivasyonlarını artırmak amacıyla bu ziyareti düzenledi. Bu ziyaret kapsamında Kasapoğlu, futbolculara baklava ikramında bulundu.

Bu jest, takıma karşı olan desteklerini ve teşekkürlerini göstermek için yapılan bir hareketti. Futbolcular da ziyaretten memnuniyetlerini dile getirerek, İl Müdürüne teşekkürlerini iletti. Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu ve Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen'in Hes İlaç Afyon Spor futbol takımının antrenmanlarını ziyaret etmesi, takıma destek verme ve başarı dileme amacını taşıyordu.

Kasapoğlu, futbolcularla bir araya gelerek onlara moral verdi ve önemli maçlar öncesinde başarılar diledi.

#Afyonkarahisar #GençlikveSpor #İsmailHakkıKasapoğlu #YılmazErşen #HesİlaçAfyonSpor #futbol #antrenman #başarı