Astroloji dünyasında son gelişmelerden biri, ünlü astrolog Dinçer Güner'in paylaşımlarıyla gündemde yerini almaya devam ediyor. Güner'e göre, Venüs bugün itibarıyla Oğlak burcuna geçiş yaparak burada 16 Şubat'a kadar kalacak.

Bu dönemde aşk ve ilişkilerde ciddiyet ve kalıcılık önem kazanacak ve sağlam temellere dayanan bağlantılar daha fazla değer kazanacak. Pratiklik ve gerçekçilik ilişkilerde öne çıkarken, aşkta güvenilir ve kalıcı unsurlar daha ağırlık kazanacak.

Bu dönemde, sevgi ve ilgiyi maddi olanaklar ve sosyal statüyle ölçmek mümkün olabilir. İlişkilerde güvenlik ve istikrar sağlama özellikleri ön planda olacak. Yani, bu dönemde "paran kadar seversin" atasözü anlam kazanabilir.

Aşk hayatında sorumluluklar ve yükümlülükler daha fazla önem taşırken, çözüm odaklı yaklaşımlar ve sadakat güçlenecek. İlişkileri sağlam temeller üzerine inşa etme isteği artacak. Hızlı başlayan ve biten ilişkiler yerine daha kontrollü ve ağırbaşlı bir seyir izlenebilir.

İş hayatı ve mesleki ilişkiler de aşk alanına taşınabilir. İş arkadaşları ya da patronlarla aşk ilişkileri gelişebilir, iş yaptığımız kişilerle duygusal bağlar kurulabilir. İşyerlerinde kıvılcımlar uçuşabilir.

Finansal güvenlik ve maddi kaynaklar da önemli bir rol oynayacak. Para harcamaları daha muhafazakar ve programlı bir şekilde yapılacak. Ekonomi yönetiminde daha akılcı kararlar almak mümkün olacak.

Sağlık konusunda diş bakımı, cilt bakımı ve estetik tedavilere yönelik adımlar atılabilir. Diş estetiği, cilt bakımı ve yaşlanma etkilerini azaltma çalışmaları öne çıkabilir. Aynı zamanda dizler, iskelet sistemi ve vücut duruşuyla ilgili iyileştirici çalışmalar yapmak da mümkün olacak. Vücut nemlendirme ve sağlıklı bir cilt ve diş bakımı da artacak.

Bu şekilde, Venüs'ün Oğlak burcuna geçişi pek çok alanda etkisini hissettirecek ve bizi yeni düzenlemelere yönlendirecek.

#Astroloji #DinçerGüner #Venüs #OğlakBurcu #Aşk #İlişkiler #İşHayatı #MaddiKaynaklar #Sağlık