Vali, minik öğrencilerin kendisine yazdığı yeni yıl tebrik mektupları üzerine sürpriz bir ziyaret gerçekleştirerek, çocukların mutluluğuna ortak oldu. Minik öğrenciler tarafından gönderilen mektupları büyük bir memnuniyetle karşılayan Vali, çocukların heyecanını yerinde görmek ve onlarla bir araya gelmek için okula bizzat ziyarette bulundu.

Öğrencilerin takdim ettiği kurdeleleri takan Vali, onlarla keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Vali, çocuklarla yaptığı sohbette, "Sizlerin bahtınız, geleceğiniz her zaman aydınlık olsun. Yollarınız, kalpleriniz gibi pırıl pırıl ve ışıl ışıl olmasını diliyorum." temennisinde bulundu. Ayrıca, okuma yazmayı yeni öğrenen miniklerin önlerindeki yolculukta başarılarla karşılaşacaklarına olan inancını dile getirerek, onları tebrik etti.

Öğrencilerin heyecanına ortak olan ve onların bu özel günlerinde yanlarında olan Vali'nin bu jesti, hem öğrenciler hem de öğretmenler tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı. Bu anlamlı ziyaret, minik öğrenciler için unutulmaz bir anı olarak hafızalarında yerini aldı. #Afyonkarahisar #okumayazma #ziyaret #miniköğrenciler #mutluluk