Tepebaşı Belediyesi, yeni bir konser deneyimini daha kültürel etkinlikleri arasına ekliyor. "İki Elin Sesi Var" adını taşıyan Çocuk ve Gençlik Senfoni Orkestrası ile Çocuk ve Gençlik Korosu, Eskişehir'deki sanatseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Eserler, Simay Pala, Serhan Gencer ve Derya İnanç'ın şefliğinde seçkin bir müzik repertuvarından oluşacak. Bu özel gecede, hem klasik hem de çağdaş parçalar icra edilecek.

Konser bir sosyal sorumluluk projesi olarak da dikkat çekiyor çünkü elde edilecek gelir, Tepebaşı Belediyesi'nin desteklediği çocuk ve gençlik senfoni orkestrası ve koronun gelişimine katkı sağlayacak. Konserin gerçekleşeceği yer, Eskişehir'in kültür ve sanat hayatında önemli bir yere sahip olan Atatürk Kültür Sanat ve Kongre Merkezi olacak. Biletler biletinial.com adresinden temin edilebilecek ve yer sınırlı olacak.

Eskişehir halkı ve sanatı desteklemek isteyen herkes, bu özel geceye davet ediliyor. Sanata ve genç yeteneklere verilen destek, onların daha parlak bir geleceğe adım atmalarına yardımcı olacak. Tepebaşı Belediyesi olarak, kültür ve sanatın her zaman yanında olduğumuzu vurgulamak istiyoruz.

#TepebaşıBelediyesi #İkiElinSesiVar #EskişehirKültürSanat