Erkekler ve kızlar kategorisinde dereceye giren okullar belli oldu. Erkeklerde Yunus Emre Ortaokulu birinci, kızlarda ise Neriman İbrahim Küçükkurt Ortaokulu birinci oldu. Müsabakalar, Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Kocatepe Spor Kompleksi'nde gerçekleştirildi.

Dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu tarafından verildi. Okul Sporları Dart Yıldızlar müsabakaları, Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlendi. Bu yılki müsabakalar Kocatepe Spor Kompleksi'nde gerçekleştirildi. Dart, son yıllarda ülkemizde de popülerliği artan bir spor dalıdır. Bu müsabakalar sayesinde öğrencilerimiz sporla tanışıyor ve spor yapmayı alışkanlık haline getiriyorlar.

Erkekler kategorisinde Yunus Emre Ortaokulu birinci oldu. İkincilik Boyalı Sevim Turunç Ortaokulu'nun oldu. Ş. Ömer Halisdemir Ortaokulu üçüncü, Kusura Şehit Mustafa Şimşek Ortaokulu ise dördüncü oldu. Kızlar kategorisinde ise Neriman İbrahim Küçükkurt Ortaokulu birinci, Yunus Emre Ortaokulu ikinci, Osmanköy Ortaokulu üçüncü ve Göynük Ortaokulu dördüncü oldu.

Dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu takdim etti. Kasapoğlu, okul sporlarının öğrencilerin sporla tanışmasını ve spor yapma alışkanlığı kazanmasını amaçladığını belirtti. Aynı zamanda dartın ülkemizde de yaygınlaşan bir spor branşı olduğunu vurguladı ve dereceye giren sporcuları tebrik etti. #Afyonkarahisar #okulsporları #dart #spor #şampiyonluk #öğrenci