Ünlü pop müzik sanatçısı İrem Derici, enerjisi ve dinamik sahne performanslarıyla yine gündemde. Sosyal medya hesabından paylaştığı video ile hayranlarını iki büyük konserine davet eden Derici, paylaşımda kullanılan efektlerle de beğeni topladı. Pop müziğin sevilen ismi, "Böyle mi çekilir ulan! Ay efektlere gel, deliriyorum!" notuyla Diyarbakır ve Gaziantep Jolly Joker mekanlarında sahne alacağını duyurdu.

Enerjisiyle tanınan İrem Derici, bu gece Diyarbakır Jolly Joker'de, yarın akşam ise Gaziantep Jolly Joker'de müzikseverlere unutulmaz anlar yaşatmaya hazırlanıyor. Sanatçı, sahnede fırtına gibi esmeye, gürlüyor ve kükrüyor olacak. Videoyu çeken Gökhan Fırat'a esprili bir dille seslenen Derici'nin, kostümünü Tolga Cam'ın hazırladığı ve saç ve makyajından Ayşa Şahin'in sorumlu olduğu detayları da gözlerden kaçmadı.

Derici'nin bu coşkulu paylaşımı, Diyarbakır ve Gaziantep'teki hayranlarını heyecanlandırdı. Konserlerinde yer almak isteyen müzikseverler, İrem Derici'nin benzersiz enerjisine şahit olmak için şimdiden hazırlıklara başladı.

#İremDerici #konser #popmüzik #Diyarbakır #Gaziantep #enerji