Afyonkarahisar'da 2023-2024 okul sporları faaliyetleri kapsamında Çiğiltepe Spor Salonu'nda düzenlenen floor curling müsabakaları tamamlandı.

Küçük kızlar kategorisinde birincilik Çay İmam Hatip Ortaokulu'nun oldu. İkincilik Uluköy Ortaokulu'nun, üçüncülük Kusura Ortaokulu'nun ve dördüncülük ise Çiğiltepe Ortaokulu'nun oldu. Küçük erkekler kategorisinde ise birinci sırada Kusura Ortaokulu yer aldı.

İkincilik Uluköy Ortaokulu'na, üçüncülük Çay İmam Hatip Ortaokulu'na ve dördüncülük Şehit Mehmet Dana Ortaokulu'na ait oldu. Küçükler karma grup kategorisinde ise birincilik Uluköy Ortaokulu'nun oldu. İkincilik Mave Kone Ortaokulu'na, üçüncülük Hoca Ahmet Özsoy Ortaokulu'na ve dördüncülük Kusura Şehit Mustafa Çelik Ortaokulu'na ait oldu.

Müsabakalar sonucunda dereceye giren okul takımları, Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu tarafından tebrik edildi. Kasapoğlu, takımlara kupa ve madalyalarını takdim etti. #afyonkarahisar #floorcurling #okulsporları #dereceyegirenokullar #sportakımları #başarı #tebrik #kupa #madalya