Muğla'da Bilek Güreşi Şampiyonasına katılan AfyonkarahisarSporcular Kaymakam Kaya'yı Ziyaret Etti

Muğla'da 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları kapsamında düzenlenen bilek güreşi yarışmasına katılan Afyonkarahisar ve Şuhutlu sporcular, Marmaris Kaymakamı Nurullah Kaya'yı makamında ziyaret etti. Sporcuları, başarılarından dolayı Kaymakam Kaya tarafından tebrik edildi.

Ziyarette konuşan Kaymakam Kaya, sporcuların hem eğitim hem de spor hayatlarında başarılı olmalarını diledi. Sporun sağlıklı yaşam için önemli olduğunu vurgulayan Kaya, 'Sizler bizim gururumuzsunuz. Bilek güreşi gibi zorlu bir spor dalında Muğla'da yarışmanız takdire şayan. Afyonkarahisar'ı ve Şuhut'u en iyi şekilde temsil ettiniz. Sizleri kutluyorum ve başarılarınızın devamını diliyorum.' dedi.

Kaymakam Kaya, daha önce Afyonkarahisar Vali Yardımcısı olarak görev yaptığını ve Afyonkarahisar'ın kendisi için ayrı bir yeri olduğunu belirtti. Sporculara ve antrenörlerine çeşitli hediyeler veren Kaya, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Afyonkarahisar ve Şuhutlu bilek güreşi sporcuları ise, Kaymakam Kaya'ya teşekkür ederek, kendisine çiçek takdim etti. Sporcular, Kaymakam Kaya ile hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra makamdan ayrıldı.