Belediye Başkanı Zeybek'ten Yeni Yıl Ziyaretleri

Ziyaretlere AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hasan Arslan, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan ve Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş da katıldı.

Zeybek, ziyaretler sırasında yaptığı konuşmada, 2024 yılının Afyonkarahisar için hayırlı ve bereketli bir yıl olmasını diledi. 2023 yılında yaşanan deprem felaketini hatırlatarak, böyle bir acının bir daha yaşanmaması için dua etti. Belediye olarak halkın hizmetinde olduklarını belirterek, yeni yılda da projelerini hayata geçireceklerini söyledi.

Milletvekili Arslan da, 2024 yılının ülke ve millet için huzurlu, mutlu ve sıkıntılardan kurtulduğu bir yıl olmasını temenni etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde Türkiye'nin büyümeye ve gelişmeye devam ettiğini ifade ederek, Afyonkarahisar'ın da bu gelişimden payını aldığını kaydetti.

Diğer siyasi temsilciler de yeni yıl dileklerini ileterek, 2024 yılının Afyonkarahisar, Türkiye ve İslam alemi için hayırlı olmasını temenni ettiler.