Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde, afet ve acil durumlarla ilgili bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıya Kaymakam Kemal Duru ve İl AFAD Müdürü Mehmet Buldan katıldı. İlçede faaliyet gösteren kamu kurumları, kuruluşlar ve muhtarlar toplantıya katılarak afetlerle ilgili bilgilendirildi.

Toplantıda, İl AFAD Müdürü Mehmet Buldan, Dinar ilçesinde daha önce yaşanan afetleri anlatarak alınması gereken tedbirler üzerinde durdu. Ayrıca günümüzde uygulanan afet yönetim sistemi ve 6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinden çıkarılan dersler de konuşuldu.

Toplantıda, İl AFAD Müdürlüğü personeli Şef Ramazan Yılmaz tarafından Dinar ilçe afet planı hakkında bilgilendirme sunumu yapıldı. Toplantının ardından, İl AFAD Müdürü Mehmet Buldan, Kaymakam Kemal Duru'yu makamında ziyaret etti. Görüşmede, ilçede arama kurtarmaya yönelik gönüllü bir ekip kurulması konusu ele alındı.


#Afyonkarahisar #Dinar #afet #acildurum #bilgilendirme #toplantı #Kaymakam #KemalDuru #İlAFADMüdürü #MehmetBuldan #muhtarlar #tedbirler #afetyönetimsistemi #Kahramanmaraş #deprem #Dinarilçeafetplanı #aramakurtarma #ekipkurma #gönüllüler