Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün düzenlediği 2023-2024 sezonu Küçük Kızlar Voleybol müsabakaları sona erdi.

Bu müsabakalara 12 takım katıldı ve tek devreli lig usulüne göre oynandı. A ve B gruplarında yapılan müsabakaların sonucunda ise Kurşun Gençlik Spor Kulübü, Sandıklı Gençlik Spor Kulübü, AKAL Gençlik Spor Kulübü ve Afyonkarahisar Gençlik Spor Kulübü yarı finale çıkmayı başardı.

Yarı finalde, AKAL takımı, rakibi Afyonkarahisar'ı 3-1 yenerek finale yükseldi. Diğer yarı final maçında ise Kurşun Gençlik Spor Kulübü, rakibi Sandıklı'yı 3-1 mağlup ederek finale adını yazdırdı.

AKAL Gençlik Spor Kulübü, final maçında Kurşun Gençlik Spor Kulübü'nü 3-0 yenerek şampiyon oldu. Bu sezonda oynadığı tüm maçlarda rakiplerine üstünlük sağlayan AKAL, şampiyonluk sevincini yaşadı.

AKAL Gençlik Spor Kulübü takım kaptanı Öykü Elçi, müsabakaların ardından yaptığı açıklamada, "Çok mutluyuz. Uzun bir süredir bu başarıyı bekliyorduk. Antrenörümüze ve ailelerimize çok teşekkür ediyoruz" dedi. Takım antrenörü Aydın Eken ise, "Kızlarımız çok çalıştı ve bu başarıyı hak ettiler. Onlarla gurur duyuyorum" şeklinde konuştu.

Afyonkarahisar Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen ise, müsabakaların ardından yaptığı açıklamada, "Küçük kızlar voleybol müsabakalarında büyük bir mücadele yaşandı. AKAL Gençlik Spor Kulübü'nün sporcularını ve antrenörünü tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" ifadelerini kullandı.

#Voleybol #Şampiyonluk #AKALGençlikSporKulübü #Afyonkarahisar