Afyonkarahisar'da geçtiğimiz hafta sonu düzenlenen Masa Tenisi Büyükler İl Birinciliği Müsabakaları, büyük bir başarıyla tamamlandı. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Masa Tenisi İl Temsilciliği tarafından organize edilen turnuva, 16-17 Aralık tarihleri arasında Çiğiltepe Spor Salonu'nda gerçekleşti.

Turnuvaya Afyonkarahisar il genelinden yaklaşık 25 sporcu katıldı. Yarışmalarda, genel puan sıralamasına göre dereceye giren sporculara ödüller verildi. Kupa ve madalyaların dağıtıldığı ödül töreninde başarılı sporcular tebrik edildi.

Büyük Erkekler kategorisinde birinci olan isim Adem Çapalı olurken, ikincilik Muhammed Ala'nın, üçüncülük İbrahim Akça'nın ve dördüncülük ise Ali Yeni'nin oldu.

Büyük Bayanlar kategorisinde ise birinci sırayı Gülşen Şemşimoğlu alırken, ikincilik Şerife Nur Kaymak'ın, üçüncülük Medine Nur Çelik'in ve dördüncülük de Afra Meryem Kaya'nın oldu.

Takım müsabakalarında ise birinci sırayı Öğretmen Gücü takımı elde ederken, ikincilik Yeşilay (A), üçüncülük Yeşilay (C) ve dördüncülük de Yeşilay (B) takımının oldu. Bu önemli turnuva sonucunda dereceye giren sporcular, Afyonkarahisar'ı Türkiye Masa Tenisi Büyükler Şampiyonası'nda temsil etmeye hak kazandı.

Turnuva sonrasında açıklama yapan Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen, organizasyonun başarılı bir şekilde tamamlandığını vurgulayarak, dereceye giren sporcuları tebrik etti. Erşen, "Turnuvaya katılan tüm sporcuların performansından dolayı gurur duyuyorum.

Türkiye Şampiyonası'nda başarılı bir şekilde ilimizi temsil edecek sporcularımıza başarılar diliyorum." dedi.

#Afyonkarahisar #masatenisi #turnuva #spor #başarı #şampiyona