Turnuvaya, kurumlarımız ve ilçe halkımızdan büyük bir katılım sağlanmaktadır. Turnuvaya toplamda altı takım katılmaktadır ve turnuva üç hafta sürecektir. Turnuvanın sonunda şampiyon olan takıma ise Kaymakamlık Kupası verilecektir. İlk günkü maçında Devlet Hastanesi ile Mavi Şimşekler takımları karşı karşıya gelmiştir.

Karşılaşmayı 3-1'lik skorla Devlet Hastanesi takımı kazanmıştır. Turnuvanın sonunda dereceye giren takımlara ödülleri, Kaymakamlık tarafından takdim edilecektir. Bu turnuvanın ilçede voleybola olan ilgiyi artırması ve sporcuların yeteneklerini geliştirmelerine katkı sağlaması beklenmektedir.

Sultandağı ilçesinde voleybola olan ilginin artmasıyla birlikte, ilerleyen dönemlerde daha fazla spor etkinliğinin düzenlenmesi ve spor faaliyetlerinin geliştirilmesi hedeflenmektedir. Spor, insanların hem fiziksel hem de mental sağlığına katkı sağlayan bir aktivitedir ve bu tür etkinliklerin düzenlenmesi toplumun sağlığını olumlu yönde etkileyecektir. #Afyonkarahisar #Sultandağı #voleybol #turnuva #spor #KaymakamlıkKupası