Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nce gençlerin sportif aktivitelere katılımını teşvik etmek amacı ile yurtlar arası bir futbol turnuvası başlatıldı. Kocatepe Spor Kompleksinde 11 Aralık 2023 Pazartesi günü açılış maçları oynanan turnuvaya, şehirdeki birçok yurttan öğrenciler katılım gösterdi.


Turnuva, Afyonkarahisar'da konaklayan öğrenciler arasında kaynaşmayı ve spor yapma alışkanlığını artırmayı hedefliyor. Bu çekişmeli organizasyonda yer alan ekipler arasında Tınaztepe, Afyon, Dinar, Emirdağ, Bayat, Abdurrahim Mısri, Esma Sultan, Sultan Divani, Kamil Miras, Şuhut ve Bolvadin gibi farklı yurtlardan oluşan 11 takım yer alıyor. Katılım serbest olup, lig formatında organize edilen turnuva, sırasıyla turlar şeklinde ilerleyecek ve finale çıkacak takımlar belirlenecek.


Final heyecanı ise 17 Aralık 2023 tarihinde aynı spor kompleksinde yaşanacak. Turnuvanın açılış gününde gerçekleşen maçlar kıyasıya mücadelelere sahne oldu ve çeşitli skorları beraberinde getirdi.


Turnuvanın devamı niteliğinde ilerleyen günlerde yapılacak karşılaşmalar merakla bekleniyor. Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, turnuvayı yakından takip ederek tüm yarışmacılara başarılar temennisinde bulundu.