Afyonkarahisar, Gençler Masa Tenisi Müsabakalarına Ev Sahipliği Yaptı Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, 9-11 Aralık tarihlerinde Gençler Takım ve Ferdi Bölge Yarışmalarına ev sahipliği yaptı. Kocatepe Spor Kompleksi'nde düzenlenen etkinlik, Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından organize edildi.


Birçok ilden Takımlar Yarıştı Yarışmaya Manisa, Muğla, Kütahya, Isparta, İzmir, Afyon, Aydın ve Konya'dan katılan 16 erkek ve 10 kız takımı olmak üzere toplamda 26 takım yer aldı. Mücadelelerin yoğun rekabete sahne olduğu organizasyonda takımlar, Türkiye Şampiyonası'na katılma hakkı için kıyasıya yarıştı.


Takımlar ve Bireysel Katılımcılar Kıyasıya Mücadele Etti Takım yarışmalarında lig usulü uygulandı ve en yüksek puanı elde eden takımlar Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı. Bireysel mücadelelerde ise eleme usulüyle ilk dört sıraya giren genç sporcular, şampiyonada yer alma şansı elde etti.


Kazananlar Belli Oldu Ispartes GSK(A) erkek takımı birinci olurken, İzmir Mavi Ege GSK (A) kız takımı da zirveyi bırakmadı. Diğer takımlar arasında yerini alan İzmir Bornova Belediye Spor ve Muğla Büyükşehir Belediye de şampiyonada boy gösterecek. Ferdi müsabakaların kazananları ise Ayşe Nisa Eren, Nesrin İrem Alaybeyoğlu ve Deniz Boran Genç başta olmak üzere başarı gösteren diğer sporculardı.


Dereceye Giren Sporcular Ödüllerini Aldı Kazananlar kupa ve madalyalarını, düzenlenen bir törenle Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu ve Türkiye Masa Tenisi Federasyonu yetkililerinden teslim aldı. Kasapoğlu, Afyonkarahisar'ın sporda öne çıkan rolüne dikkat çekti ve tüm dereceye giren sporcuları kutladı.