Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, popüler spor dallarından cimnastiği desteklemek ve antrenör görüşlerini almak amacıyla bir toplantı düzenledi.
İl müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu'nun başkanlığını yaptığı toplantıya, Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen, Şube Müdürü Adil Kamberoğlu ve ildeki cimnastik antrenörleri katıldı. Afyonkarahisar'ın bir cimnastik kenti olmasını amaçlayan toplantıda, gençleri spora teşvik etmek ve yarışma düzeyinde sporcular yetiştirmek gibi konu başlıkları masaya yatırıldı.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Kasapoğlu toplantıda yaptığı konuşmada, sporcuların başarılarının antrenörlerin uzmanlık ve yeteneklerine dayandığını vurguladı. İnançlarını dile getiren Kasapoğlu, "Sporcularımızın elit seviyede başarı göstermeleri için antrenörlerimizin kendilerini geliştirmesi şart. Buradan bir dünya veya Avrupa şampiyonu çıkacağına sizlere güvenim tam" ifadelerini kullandı.
Kasapoğlu, antrenörlere tek tek söz vererek onların düşünce ve hislerini önemsediğini ifade etti ve toplantının antrenörlerin ihtiyaçlarına yönelik çözüm üreteceğine inandığını sözlerine ekledi.
Soru-cevap kısmı ile sonlandırılan toplantının ardından cimnastik antrenörleriyle yapılan fikir alışverişi, Afyonkarahisar'ın cimnastik alanında ilerlemesine katkı sunacak gibi görünüyor.