Afyonkarahisar'da yağmurlu bir güne uyandık. Bugün 08 Aralık 2023 ve cumartesi pazar hava nasıl olacak? Bu sorunun cevabını sizler için araştırdık. İşte Afyonkarahisar'da hafta sonu hava durumu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre, Afyonkarahisar bugün sağanak yağışlı bir gün geçirecek. Hava sıcaklığı en yüksek 8 derece, en düşük 2 derece olacak. Rüzgar hızı ise saatte 20 kilometreyi bulacak.

Cumartesi günü ise yağış duracak ve yerini güneşli bir havaya bırakacak. Hava sıcaklığı ise biraz artacak ve en yüksek 11 derece, en düşük 4 derece olacak. Rüzgar hızı ise saatte 15 kilometre civarında seyredecek.

Pazar günü de güneşli bir hava hakim olacak. Hava sıcaklığı cumartesiye göre biraz daha yükselecek ve en yüksek 13 derece, en düşük 6 derece olacak. Rüzgar hızı ise saatte 10 kilometre civarında olacak.

Afyonkarahisar'da hafta sonu hava durumu böyle görünüyor. Siz de hafta sonu planlarınızı buna göre yapabilirsiniz. Yağmurlu günde evde kalıp kitap okumak, film izlemek ya da ailenizle vakit geçirmek güzel bir seçenek olabilir. Güneşli günde ise dışarı çıkıp doğayla iç içe olmak, spor yapmak ya da arkadaşlarınızla buluşmak iyi gelebilir.

Afyonkarahisar'da hafta sonu keyifli geçsin.