Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, mezun olduğu Ankara Tevfik İleri İmam Hatip Lisesini ziyaret etti. Vali Yiğitbaşı, okul yönetimi ve öğretmenlerle bir araya gelerek okulun eğitim-öğretim faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Ardından öğrencilerle bir söyleşi gerçekleştiren Vali Yiğitbaşı, kendi öğrencilik yıllarından anılarını paylaştı.

 

ResimVali Yiğitbaşı, "Bugün çok duygulu bir gün yaşıyorum. Yıllar önce mezun olduğum, beni hayallerime ulaştıran okuluma Vali olarak misafir oldum. Burada sizlerle birlikte olmak, sizlerin sorularını cevaplamak, sizlere tavsiyelerde bulunmak benim için çok anlamlı. Sizler yarınlarımızın mimarları olacaksınız. Sizlerin enerjisi, pırıl pırıl gözleriniz ve geleceğe dair umutlarınız bizi çok mutlu ediyor. Sizlere güveniyoruz ve sizlerden çok şey bekliyoruz." dedi.

 

ResimÖğrencilerin de yoğun ilgi gösterdiği söyleşide Vali Yiğitbaşı, başarıya giden yolda çalışmanın, azmin, disiplinin ve kararlılığın önemine vurgu yaptı. Hayatın her alanında başarılı olabileceklerini, kendilerine inanmaları ve hedeflerine odaklanmaları gerektiğini belirtti. Öğrencilere kitap okuma alışkanlığı kazanmalarını, farklı alanlarda kendilerini geliştirmelerini ve sosyal sorumluluk projelerine katılmalarını tavsiye etti.

Resim

 

Söyleşinin sonunda Vali Yiğitbaşı, öğrencilerin sorularını yanıtladı ve onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.