Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Yavuz Selim İlkokulu öğrencisi Damla’nın sınıf başkanlığı seçiminde “seçilirsem belediye başkanımızı sınıfımızda misafir edeceğim” vaadini yerine getirdi.

Yavuz Selim İlkokulu öğrencisi Damla, sınıf başkanlığını kazanmak için arkadaşlarına “seçilirsem Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’i sınıfımızda misafir edeceğim” vaadinde bulundu. Başkanlık seçimini kazanan Damla’nın sözü ise yerine geldi. Başkanımız Mehmet Zeybek, Sınıf Başkanı olan Damla’yı tebrik etmek için ziyarette bulundu. Okul öğrencileri ve idareciler tarafından coşku ile karşılanan Başkanımız Damla ve arkadaşları ile sınıflarında buluştu.

İlk olarak sınıf başkanı seçilen minik Damla’yı tebrik eden Zeybek Başkan, "Hepinizi çok seviyorum. Sizler bizim geleceğimizsiniz. Bizler de sizlerin geleceği için çok çalışıyoruz. Damla’nın bu talebi bizlere tebessüm ettirdi. Sınıf Başkanı seçilmek için vaat veren Damla’nın isteğini yerine getirdik, sözünü tutmasına vesile olduk. Damla’yı tebrik ediyorum. Sizler ile buluşmak bizi çok mutlu etti" dedi. Sınıf başkanı Damla ve arkadaşları günün anısına yazdıkları mektubu ve çiçeği Başkanımıza takdim etti.

Başkanımız Mehmet Zeybek, ziyareti sonunda öğrencilere Belediyemizin hazırlamış olduğu kırtasiye materyallerini hediye etti. Öğrencilerin bol bol Başkanımıza sarıldığı ve alkışladığı anlar ardından hatıra fotoğrafları çekilmesi ile ziyaret son buldu.