Bölgesel Amatör Lig'in 4. Grup'taki heyecanlı mücadele devam ediyor. Bu görkemli arenada mücadele veren Belediye Bolvadin Termalspor ve Emirdağspor, ligin dördüncü hafta maçlarına çıktılar. Bolvadin Termalspor, kendi evinde İzmir temsilcisi Tire 2021 FK'ye karşı anımsanacak bir zafer elde etti.

Maça hızla girerken kısa sürede ritmini bulan Tire, 30. dakikada Fatih Özçelik ile golü bularak ilk yarıyı önde tamamladı. Ancak ikinci yarıda taraftarın da desteğiyle rakibine karşı üstünlük sağlayan Bolvadin Termalspor, müsabakanın son anlarında Ömer Yanık ve Aybars Garhan'ın golleriyle 2-1 üstünlüğü sağladı. Soyunma odasına 2-1 galip giden Bolvadin, bu kazanımla 8 puana ulaşarak ligde dördüncü sıradaki yerini aldı.

Yine aynı heyecanı sahada yaşayan fakat maç sonucu hüsranla biten Emirdağspor ise performansının hakkını alamadı. Müsabakanın ilk bölümlerinde rakip Bayındırspor'un ataklarına engel olamayan Emirdağspor, durumu toparlamak adına ikinci yarıda penaltıdan bir gol buldu. Bayındırspor'un gollerini 14. dakikada Tolgahan Gök ve 28. dakikada Yasin Yılmaz kaydederken, Emirdağspor'un tek golünü 54. dakikada penaltıdan Şaban Emre Nizam attı. Emirdağspor, bu maç sonrasında puanını ikiye çıkararak ligde on ikinci sıradaki yerini aldı.