Özgür Yapı firması tarafından ilimize kazandırılan The Watermall Alışveriş Merkezi, Akrones Termal Otel’in ön cephesinde, geniş ve ferah bir alanda kapılarını hizmete açıldı.

Açılışa Vali Yiğitbaşı olmak üzere Afyonkarahisar protokolü tam kadro katıldı. 

Vatandaş, İzmir karayolu üzerinde, ışık seli, alev dansı ve müzikli gösteri havuzu etrafında konumlandırılmış AVM'de hem dinlenip hem de alışveriş keyfini yaşayacak.

The Watermall AVM’de; Dünya mutfağı konseptiyle ünlü ve ilimizde “bir ilk” olan “Happy Moons”, “The Hunger” markaları, AYD tarafından “Yılın Markası Ödüllü” ve yine ilimizde ilk şubesi olan “HD İskender”, “Burger Yiyelim” ve tatlılarıyla ünlü size farklı tatlar katacak “Chocolabs”, tatlınızdan sonra kahvenizi keyifle içeceğiniz “Gloria Jean’s Coffee” ve “Komşu Kahve”, Gastonomi ile ünlü Afyonkarahisar’ımızın yöresel lezzetlerini sunan “Keyani Gurme Restoran”, şehirlerarası seyahat eden misafirlerimize ve Afyonkarahisar halkına hizmet vermektedir. Hedefimiz farklı tatları ve markaları 7’den 70’e tüm misafirlerimize en özgün şekilde sunma.

Afyonkarahisar mermerinin işlenmiş ürünlerinin bulunduğu hediyelik mağazası “Marla Martin Casa”, iç giyimde önde gelen marka “Pierre Cardin” ve dünya markalarının bulunduğu “Toran Optik”, tesettür giyimde ulusal bir marka olan” Levidor” ve aklınızda kalacak kokuları ile “Mad Parfüm” markaları da sizlerle birlikte olacaktır. Siz alışverişin tadını çıkarırken çocuklarınızı emanet edebileceğiniz “World of Kids” te çocuklarınız hem öğrenecek hem de eğlenceli vakit geçirecek.

Şovların periyodik olarak devam edeceği alışveriş merkezimizde, canlı sahne performansları, gösteri ve etkinlikler ile kendinizi festivalin içinde bulabilirsiniz. Ailenize ve kendinize ayıracağınız güzel anlara eşlik etmek için Watermall Avm’ de siz değerli ziyaretçilerimizi bekliyoruz. Afyonkarahisar’a hizmet vermekten mutlu ve gururluyuz…