Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı'dan, Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlamaları için anlamlı çağrı...
Vali Yiğitbaşı, sosyal medyadan yaptğığ paylaşımda Afyonkarahisarlılara çağrıda bulunarak "Haydi Afyonkarahisar! Güzel şehrimizin dört bir yanını şanlı bayrağımızla donatalım." dedi.

Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Cumhuriyetin 100. yıl kutlamaları öncesi vatandaşlara anlamlı bir çağrıda bulundu.

Cumhuriyete giden yolun aydınlatıldığı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde Büyük Taarruz Zaferinin başlatıldığı ve cumhuriyetin temel taşlarının döşendiği şehir Afyonkarahisar, Cumhuriyetin 100. yaşını büyük bir gururla kutluyor.

-Bu Coşkuyu Hep Birlikte Yaşayalım

Cumhuriyet coşkusunun şehrin her bir noktasına taşınması noktasında vatandaşlara çağrıda bulunan Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, “Afyonkarahisar zaferin şehri. Bu topraklar Cumhuriyetin anlamını ve önemini geçmişte verdiği bedeller neticesinde en derinden hisseden topraklar.  Büyük Taarruz Zaferi ile ülkemize Cumhuriyeti müjdeleyen Afyonkarahisar, Cumhuriyetin coşkusunu en çok hisseden şehirlerden. Bu yıl 100. yaşını kutlayacağımız Cumhuriyetimizin coşkusunu hep birlikte yaşamak için gelin evlerimizi, iş yerlerimizi, sokaklarımızı, caddelerimizi şanlı al bayrağımızla donatalım. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına gururla merhaba diyelim. Bu coşkuyu hep birlikte yaşayalım” dedi.