Afyonspor alt yapı takımlarında sahipsizlik krizi çıktı!..

Afyonspor U19, bugün oynanan Isparta U19 bölgesel gençler ligi deplasman maçına son anda Düzağaç Belediye Başkanı Muammer Işıklı'nın sağladığı araçla gidebildi.

Afyonspor alt yapı takımlarının sahipsiz kalmasına tepki gösteren alt yapılar sorıumlusu İsmail Aladaş, şunları yazdı:

"Ailelerin ve kulübümüzün 1o  yıldan  fazla emekleri olan  ve 300 yakın çocuğumuz olan alt yapımız ne yazık ki ! Dağılmak üzeredir.

Antrenör ve çalışan arkadaşlarımızın fedakarlığı bir noktada tükenecek olup,şehrimizin idari amirlerinin şehrimizin takımına sahip çıkmalarını temenni ediyoruz.

Çnümüzdeki seçim sürecinide düşünürsek binlerce taraftarı olan kulübümüze bu zor günlerde sahip çıkacak başkan adayının da taktir göreceği aşikar olup son  on yıldır kamu gelirleriyle idare edilen ve hiçbir yatırımın yapılmadığı,yapılmak istenilenleri de engellendiği, hiç bir denetlemenin olmadığı kulübümüzün kapanacak 5'ci  afyon spor olması yakın görülüyor .

Ancak ; futbol bir yana asıl olan ! Geleceğimizin teminatı olan  çocuklarımıza sahip çıkmaktır.onlara daha çok imkan sağlayarak meleketi için çalışan düzgün ve sağlıklı nesiller yetiştirmektir.

 Tüm afyon luların bu konuya sağ duyulu yaklaşmasını temenni ediyorum ki !!!

Günün birinde keşkelerimiz olmasın.."