Afyon Kocatepe Üniversitesi’nin akademik açılışına katılmak için Afyonkarahisar’a gelecek KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın programı belli oldu.

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar 23 Ekim 2023 Pazatesi günü Afyonkarahisar’a geliyor. AKÜ’nün akademik açılış programı için ilimize gelecek olan Tatar, 2 gün boyunca Afyonkarahisar’da kalacak.

Afyonkarahisar Valiliği, Cumhurbaşkanı Tatar’ın ilimizdeki programını açıkladı. CumhurbaşkanıTatar’ın Afyonkarahisar programı şöyle:

23 Ekim 2023 Pazartesi

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nı ziyaret, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Sn. Mehmet Zeybek’i ziyaret, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneğini Ziyaret, Afyon Ticaret Odası’na Ziyaret ve Cumhurbaşkanı’nın Hitabı, Kocatepe Başkomutan Mustafa Kemal Anıtı Ziyareti (Çelenk Sunumu)

24 Ekim 2023 Salı

Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş’ı ziyaret, Afyon Kocatepe Üniversitesi 2023-2024 Akademik Yılı Açılış Törenine katılım - Sayın Cumhurbaşkanı’nın “Güncel Sorunlar Işığında Kıbrıs ve Geleceği” konulu açılış konuşmaları - Fahri Doktora Takdimi (Yer: Afyon Kocatepe Üniversitesi), Girne Kolejini ziyaret, Frigya Vadisini ziyaret, Merkez Gezisi (Mevlevi Cami, Tarihi Konak ve Ulu Cami), Basın Açıklaması

25 Ekim 2023 Çarşamba

Afyonkarahisar’dan Ankara’ya hareket