ESOB Başkanı Cengiz Üstün, Belediye dükkân kiralarında faiş fiyat artışıyla ilgili görüşlerini Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e ilettiğini açıkladı. Üstün, “Başkanımızdan konunun çözümü ile ilgili söz aldık. Şehrül- Emin Başkanımıza esnaf ve sanatkârlar olarak güveniyoruz.” dedi.

Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Cengiz Üstün, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’le makamında görüştü.

Görüşmede; Birliğin Yönetim Kurulu Üyesi Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Suat Uygur, Madeni Sanatkârlar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Yılmazaslan, Kahveciler ve Çay Ocakları Esnaf Odası Başkanı Yusuf Selçuk Yıldırım, Kasaplar Sucukçular ve Lokantıcılar Esnaf Odası Başkanı İbrahim Yörük ve Ayakkabıcılar Esnaf Odası Başkanı Şükrü Kosdak yer aldılar. ESOB Başkanı Cengiz Üstün, Belediye dükkân kiralarında faiş fiyat artışıyla ilgili görüşlerini Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e iletti. Üstün, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada konunun en kısa süre içerisinde çözüme kavuşturulacağı sözünü Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’ten aldıklarını açıkladı. Üstün, “Şehrül- Emin Başkanımıza esnaf ve sanatkârlar olarak güveniyoruz.” dedi.