Tesettür Gelinlik Seçimi Nasıl Olmalı?

Evlilik hazırlıkları keyifli olduğu kadar yorucu bir süreç. Bu süreçte belki de en çok özen isteyen detaylardan biri de gelinlik seçimidir. Yüzlerce gelinlik modeli arasından senin için en uygun modeli seçerken zorlanabilirsin. Gelinlik seçimi için dikkat edebileceğin birkaç detayı bir araya getirdik. 

Tesettürlü bir gelinseniz gelinlik seçiminde daha titiz davranabilirsin. Gelinliğin kapalılığı, modeli gibi birçok detayla ilgilenebilirsin. Gelinlik seçiminde dikkat edilecek ayrıntılardan biri gelin adayının fiziği, duruşu ve düğün mekanıdır. Gelin, fiziğine ve tarzına uygun bir gelinlik ile muhteşem bir görünüme sahip olabilir. 

Vücut Tipine Göre Tesettür Gelinlik Modelleri

Gelinlik seçiminde dikkat edilmesi gereken noktalardan biri de vücut tipidir. Vücut tipine uygun olmayan gelinlik kötü bir görüntü yaratacaktır. Bu nedenle vücut tipini belirleyerek uygun gelinliği seçmek oldukça önemlidir. 

Bel kısmı ince ve kalçalar geniş ise armut vücut tipine sahipsin demektir. Armut vücut tipinde basen bölgesini kapatarak beli öne çıkaran gelinlik modelleri tercih ederek kusursuz bir görünüm yakalayabilirsin. 

Kum saati vücut tipine sahip bir gelinsen çok şanslısın. Hemen hemen her gelinliğin yakışacağını belirtmemiz gerekiyor. Ancak A kesim gelinlik modelleri ve Helen tesettür gelinlik modellerini tercih edebilirsin. 

Elma vücut tipin varsa vücudunun üst kısmı geniş, alt kısmı ise dar demektir. Elma vücut tipine sahipsen üst kısmı sade, alt kısmı ise hareketli modeller tercih edebilirsin. Dikdörtgen vücut tipine sahipsen düz tesettür gelinlik modelleri tercih edebilirsin. 

Tesettür Gelinlik Modelleri 

Tesettür gelinlik modelleri tercih edeceksen gelinlik kumaşı, işlemesi ve diğer detaylara dikkat ederek gelinlik modelini seçebilirsin. Sade tesettür gelinlik modelleri veya daha gösterişli gelinlik modelleri arasından tarzına uygun olanı tercih edebilirsin. Tesettür gelinlik fiyatları, seçeceğin gelinlik modeline göre değişkenlik gösterir.  

Sade bir nikah ya da düğün yapmak istiyorsan gösterişli modeller yerine sade tesettür gelinlik modelleri tercih edebilirsin. Bu sayede sadeliğin zarafetinden yararlanabilirsin. Sade gelinlik modeli seçeceksen A kesim tesettür gelinlik modelleri tercih edebilirsin. Ancak ben gösterişli olmak istiyorum diyorsan prenses tesettür gelinlik modelleri seçebilirsin. 

Tesettür gelinlik modelleri denilince akla gelen Meliha Tarhanacı’da her zevke ve her modele uygun gelinlik modelleri bulunuyor. Tesettür gelinlik modelleri 2023hakkında bilgi almak ve tesettür gelinlik fiyatları hakkında bilgi almak için https://www.melihatarhanaci.com.tr/ adresini ziyaret edebilirsin.