Afyon kampı Denizlispor ile oynanan ve 0-0 sona eren antrenman maçı ile noktalanan Kocaelispor’u Afyonkarahisar İl genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çoban yalnız bırakmadı.

ADNAN SAK İLE BİRLİKTE

10 Temmuz’da başlayan ve 21 Temmuz’da sona eren Kocaelispor’un Afyon kampındaki son antrenmanında Afyon’un unutulmaz belediye başkanı Burnanettin Çoban da ziyaret etti.

Burhanettin Çoban’a Kocaelili iş insanlarından, sıkı Kocaelispor sevdalısı Adnan Sak da eşlik etti. Antrenman öncesi Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ile tanışan Burhanettin Çoban, tüm takıma başarı dileğinde bulundu.

KENDİSİNE BORÇLUYUZ

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam burada yaptığı konuşmada “Arkadaşlar… Aramızda çok önemli konuklarımız var. Eğer biz bugün burada antrenman yapabiliyorsak bunu Afyon’un eski belediye başkanı Sayın Burhanettin Çoban’a borçluyuz. Kendisine ve Burhanettin Bey’i antrenmanımıza getiren Adnan başkanımıza teşekkür ederim. Kendilerini alkışlayalım” dedi.

Afyon'un unutulmaz başkanı Burhanettin Çoban ve İş İnsanı Adnan Kas, Kocaelispor Sportif Direktörü Bayram Oral karşıladı ve nezaketi ile takdir topladı.

YÜREKTEN BAŞARILAR DİLİYORUM

Başkan Burhanettin Çoban “Adnan Bey kardeşim, Kocaelispor’un Afyon’da olduğunu belirtti ve hiç düşünmeden bu köklü camiayı ziyaret etmek için hemen harekete geçtim. Afyon’umuzda böylesi büyük bir kulübü konuk ettiğimiz için çok mutluyum. 2014 yılında Allah bu sahaları yapmamızı nasip etti. Güle güle kullanın. Burası her zaman sizin eviniz. Kocaelispor’umuza ve Afyonspor’umuza yürekten başarılar diliyor bu vesile ile bizleri burada buluşturan Adnan Sak başkanımıza da çok teşekkür ederim” diye konuştu.