Afyonkarahisar Belediyesi tarafından Cumhuriyetimizin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Baba Çocuk Kampı sona erdi.

DEPREM BÖLGESİNDEN GELEN BABA VE ÇOCUKLAR MİSAFİR EDİLDİ

         Organizasyon kapsamında Motor Sporları alanında birçok etkinlik ve yarışma düzenlendi. Çocuklar babaları ile birlikte eşsiz bir deneyim yaşadı. Yeni arkadaşlıklar edinmenin yanı sıra yapılan yarışmalarla da tatlı bir rekabet heyecanı yaşandı. Baba Çocuk kampına katılan misafirler Afyonkarahisar’ın tarihi ve kültürel zenginliklerini tanıma imkanına sahip oldu. Bu yıl deprem bölgesinden gelen babalar ve çocukları da etkinlikte misafir edildi.

         Afyon Motor Sporları Merkezi'nde düzenlenen etkinlikte çadırlar kuruldu, oyunlar oynandı. Açık hava sinemasıyla geçen kamp akşamlarının gündüz bölümünde farklı yarışlar ve nostaljik oyunlar oynandı. Kamp süresinde Ayazini Metropolisi’ne geziler düzenlendi. Baba çocuk kampına katılan misafirler, böylesi güzel bir organizasyonun düzenlenmesinde başta Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

ŞEHRİMİZDEN GÜZEL ANILARLA AYRILDILAR