Geçtiğimiz günlerde Vali Kübra Güran Yiğitbaşı başkanlığında Afyonspor için toplanan il protokolü bu defa iş insanlarının da katıldığı ikinci bir toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıda Afyonspor’un geleceği için kalıcı projeler ele alındı.

Olağanüstü kongreye rağmen bugüne kadar Afyonspor’a bir taliplinin çıkmaması sonrası konuya Afyonkarahisar Valisi Doç.Dr.Kübra Güran Yiğitbaşı el attı.

Vali Yiğitbaşı başkanlığında gerçekleşen ilk toplantı sonrası dün akşam bir toplantı daha gerçekleşti. Toplantıya Vali Vekili Mehmet Keklik başta olmak üzere Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, AK Parti Milletvekilleri Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven ile iş insanları katıldı. Toplantıda Afyonspor’un geleceği için kalıcı projeler ele alınırken, konuyla ilgili HES İlaç Afyonspor Kulübü resmi sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:

“Vali Vekilimiz, Milletvekillerimiz, Belediye Başkanımız, Kulüp Başkan Vekilimiz ve İş Adamlarımız ile toplanarak Afyonspor'umuz için kalıcı projeleri konuştuk. Yarınların daha iyi olması için çalışıyoruz. Destek veren ilimizin protokolüne teşekkür ediyoruz.” denildi.