Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı

Geleceğimizin teminatı gençlerimizin ve Türk Bayrağı altında birleşen tüm vatandaşlarımızın, tarihimizin dönüm noktalarından biri olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını tebrik ediyorum. Bayramımız Kutlu Olsun!

Suların verimli kullanılması masaya yatırıldı Suların verimli kullanılması masaya yatırıldı

Türk milleti, İstiklal Mücadelesi boyunca azim ve cesaretle göğsünü düşmana siper ederek vatanını ve bayrağını savunmuş ve destansı bir zafer elde etmiştir. Gençlerimiz de Millî Mücadeleden bugüne her dönemde gösterdikleri kahramanlık ve gayretle ülkemizin ümidi olduklarını her fırsatta ortaya koymuşlardır. İnanıyorum ki bu topraklarda yaşayan her bir gencimiz, gelecek vizyonumuza ve değerlerimize sahip çıkarak tevarüs ettikleri bayrağı daha da yükseklere çıkaracak, ulusal ve uluslararası alanlardaki başarılarıyla ülkemizi güçlü şekilde temsil etmeyi sürdüreceklerdir.

Bu anlamlı gün aynı zamanda tarihinden güç alan, istiklaline duyduğu aşkla istikbale yürüyen bir gençliğin günüdür. “Bütün ümidim gençliktedir.” diyerek azim ve cesaretle kazanılan toprakları Türk gençliğine armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk gibi, bugün bizim de umudumuz gençlikten yanadır.

Gençlerimize düşen en büyük görev, bu aziz vatanın bağımsızlığını korumak, geleceğini teminat altına almak ve inandığı değerler öncülüğünde gelecek kuşaklara huzur ve güven dolu bir ülke bırakmaktır. Milli ve manevi değerlerimizle yoğrulan Kurtuluş Mücadelesi ve Cumhuriyet ile kazandığımız tecrübelerimiz, geleceğe ancak gençlerimizin inanç ve gayretiyle aktarılabilir.

Bu vesileyle çok kıymetli gençlerimizin ve Aziz Milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Millî Mücadele kahramanlarımıza, aziz şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet diliyor, mukaddes emanetlerini saygı ve hürmetle yad ediyorum.

Editör: Birinci Editör