ÜCRETSİZ POMEM HAZIRLIK KURSU KAYITLARI BAŞLADI

ZEYBEK BAŞKAN’DAN GENÇLERE ÜCRETSİZ KURS İMKÂNI

             Birçok gencin hayal ettiği mesleğe kavuşmasını sağlamak için Belediyemiz tarafından ücretsiz kurs imkânı sunuluyor. Bu kapsamda 30. Dönem POMEM kurs kayıtları başladı.

Belediyemiz, polis olma hayali kuran gençlerin hedeflerine ulaşmasına yardımcı olmak için ücretsiz POMEM sınavı hazırlık kursunu bu yıl da açtı. Başkanımız Mehmet Zeybek’in “Spor Kenti Afyonkarahisar” vizyonuna uygun olarak gençlere ücretsiz spor eğitimi kursları verilmeye devam ediyor. Belediyemizin, geleceğin polis adayları için hayata geçirdiği ücretsiz ‘Fiziki Yeterlilik Sınavı Hazırlık Kursu’ gençleri hayallerine bir adım daha yaklaştıracak. Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde düzenlenen hazırlık kurslarında, alanında uzman ve tecrübeli eğitmenler, gençleri POMEM için özel yetenek sınavlarına hazırlıyor.

BAŞVURULAR ALINMAYA BAŞLADI

Özel Yetenek Sınavlarına Hazırlık Kursları kapsamında 30. Dönem Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) sınavlarına hazırlanan öğrenciler için kurs başvuruları başladı. Geçtiğimiz dönemde sınavlara Belediyemizin kurslarında ücretsiz olarak hazırlanan çok sayıda genç, polislik mesleğine adım atmayı başarmıştı.

KİMLİK FOTOKOPİSİ VE KPSS SONUÇ BELGESİ İLE BAŞVURU

Ücretsiz kursumuzun kayıtları için başvuru süreci ise başladı. Kimlik Fotokopisi ve KPSS Sonuç Belgesi ile başvurunun alındığı kurslar için vatandaşlarımız 444 03 83 -  466 dâhili numaralı çağrı merkezimizden detaylı bilgi alabilecek. Kurs kayıt sürecinde kursiyerler, Belediyemiz Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’ne gelerek kimlik fotokopisi ve KPSS sonuç belgeleri ile başvurusunu gerçekleştirebilecek.