Sandıklıspor'u mağlup eden Emirdağspor, BAL'a yükseldi

Afyonkarahisar Süper Amatör Lig'inde mücadele eden Emirdağsporumuz, Sandıklı Sporla oynadığı maçtan 2 - 0'lık skorla galibiyet ile ayrılarak şampiyon olarak BAL Ligi'ne adını yazdırdı.

Şehrimizin takımı Emirdağsporumuzun bir üst lige çıkması coşkuyla karşılandı.

Maçı tribünlerden izleyen ve karşılaşmanın ardından da desteklerini sunmak için sahada sporcuların sevincine ortak olan Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu, "Sezonun başından beri üstün bir performans gösteren Emirdağsporumuzun oyuncuları BAL Ligi’ne yükselmeyi hak ettiler. Büyük bir emek ve üstün gayretle mücadele ederek, grubunda şampiyon olan ve Bal Ligi'ne yükselen Şehrimizin takımı Emirdağsporumuzun oyuncularına ve antrenörlerine bizlere bu eşsiz sevinci yaşattıkları için şükranlarımı sunuyorum.

Yöneticilerimize, teknik ekibimize, futbolcularımıza ve takımını yalnız bırakmayıp bizlerle olan seyircimize canı gönülden teşekkür ediyorum.

Şehrimizin takımına emeği geçen herkese de ayrıca teşekkür ediyorum.

Böyle başarılı gençleri gördükçe spora ve sporcuya yaptığımız desteklerin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha görmüş olduk. Bundan sonra da sporcularımıza ve antrenörlerimize desteklerimiz devam edecek." ifadelerini kullandı.

Kaymakamımız Osman Bilici, Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu, kurum amirlerimiz, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ile coşkulu taraftarlarımız Emirdağsporumuza tribünden destek verdi.