Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, Ramazan ayı mahalle ziyaretleri kapsamında; Tapduk Emre Mahallemizde hemşehrilerimiz ile buluşarak kendilerinin mübarek Ramazan-ı şerif aylarını tebrik etti.

İlk olarak Tapduk Emre Mahallesinde ikamet eden depremzede , Avcı ailesini ziyaret eden Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, kendileriyle hasbihallerde bulunarak, depremden Sandıklı ilçesine uzanan süreç ile ilgili, karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. Başkan Çöl her zaman kendilerine destek olacaklarının sözünü vererek, konuyla ilgili burada talimatlarını vererek, her türlü yardımı vereceklerini ifade etti.

Başkan Çöl daha sonra İftar ziyaretleri kapsamında Öz ailesine konuk olarak, sohbetlerde bulundu. Oruçlarını burada bulunan öz ailesi ile açan Başkan Çöl, ailenin küçüklerini sevindirmeyi de ihmal etmedi.

Ramazan ayının birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularıyla geçmesini dileyen Başkan Çöl, Ramazan Bayramın’da bu müstesna zaman dilimlerini hep birlikte yaşamalarını dileyerek, ev sahipliği için teşekkür etti.