Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, Ramazan ayı ziyaretlerine; İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliğine gerçekleştirerek başladı.

İlk olarak İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret eden Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, İlçe Emniyet Müdürü Bayram Öğüt’e hayırlı Ramazanlar dileklerinde bulunarak, Polis Haftalarını tebrik etti. Ramazan ayı dolayısıyla hazırlatılan hediyeleri takdim eden Başkan Dr. Mustafa Çöl, Ramazan Bayramı’na hep birlikte ulaşmayı temenni etti.

Daha sonra Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliğine bir ziyaret gerçekleştiren Başkan Çöl, buradaki polislerin de Polis Haftalarını kutlayarak, hayırlı Ramazanlar dileklerinde bulundu.

Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği Komiser Yardımcısı Onur Kaya’dan bilgiler alan Başkan Çöl, kendilerinden Ramazan Bayramı’nda yapılacak olan önlemler hakkında bilgiler alarak kendilerine hazırlatmış olduğu hediye paketlerinde teslim etti.

Başkan Çöl, Ramazan ayı ziyaretleri kapsamında; kamu, kurum, kuruluşları, odalar, sivil toplum kuruluşları ve esnaf ziyaretlerine devam edeceğini belirtti.