Üç aday adayından Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti’ne ziyaret

 

CHP’li Engin Ayengin’den Gazeteciler Cemiyeti’ne ziyaret

CHP Afyonkarahisar Milletvekili aday adayı Engin Ayengin Afyon gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.

Elektrik mühendisi Adnan Topçu, mühendis İlker Çetin ve emekli astsubay İbrahim Yalçın ile birlikte AGC’yi ziyaret eden CHP Milletvekili aday adayı Engin Ayengin’i, AGC Başkanı Sezer Küçükkurt ile AFC yöneticileri İsmail Akar, Ömer elçi ve Faruk Kılınç ağırladılar. Ülkede hakim olan “Çalıyor ama çalışıyor” zihniyetine karşı çıkarak siyaset çalışmalarını sürdürdüğünü, AKP’ye ve Cumhur İttifakı’na en başından beri karşı olduğunu belirten CHP Milletvekili aday adayı Engin Ayengin, “Budan yıllar önce etrafımız savaşlarla doluyken, ülkemiz kısıtlı imkanlara sahipken, ortama yokluk hakimken herkesin imkanları yeterliydi. Şimdi ülkemizde herşeyi yoktan var ettiğini söyleyenler sosyal devletin gereklerini yetire getiremiyorlar. Avrupa bizi kıskanmıyor, aksine dalga geçiyor” dedi.
Devlet adamlığının anlamını yitirdiğini, sokak ağzının siyasete hakim olduğunu, vatandaşın da bunu benimsediğini üzülerek izlediklerini belirten CHP Milletvekili aday adayı Engin Ayengin, “Toplum ne yazık ki kutuplaştı. Allah’tan Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile Sayın Temel Karamollaoğlu ülkeyi karış karış gezip milletin daha fazla kutuplaşmasını engellediler. Bir ülkeyi yöneten irade bir belediye başkanı ile didişir mi. Aksine o belediyenin imkanlarını genişletmeye çalışır. Anadolu coğrafyası dünyanın en kıymetli coğrafyasıdır. Bu topraklarda mezhepçilik ve etnik kökencilik ayrımcılığı bitmelidir. Bu günlerde yaşadığımız yanlışların hesabını CHP iktidarı zamanında soracağız inşallah” dedi.


AK Parti’li Hakan Dilek’ten  Gazeteciler Cemiyeti’ne ziyaret

AK Parti Milletvekili aday adayı ve Afyon Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu üyesi Hakan Dilek, Afyon Gazeteciler Cemiyeti’nde meslektaşları ile biraraya geldi.
Esnaf ve sanatkarın içerisinden gelen birisi olarak siyasette esnaf ve sanatkarların sesi olabilmek için yola çıktığını belirten AK Parti Milletvekili aday adayı Hakan Dilek, “Sanayi çarşısında 80 yıllık bir geçmişimiz var. Benim çıraklığım sanayide geçti. Şu anda 600 milyon TL’lik yatırımı olan bir kooperatifin başkanıyım. Kooperatif çalışmalarımız kapsamında attığım imza 10 bini geçti. Bizim işimiz lafta değil, icraattadır. 522 dükkan yapıyoruz. Ardında yeni sanayi çarşımızın içerisinde sosyal tesisler, bir ihtisas koleji ve otel yapacağız” dedi.

Şu anki nesilin AK Parti ile büyüdüğünü hatırlatan Hakan Dilek, “Biz AK Parti ile sonradan buluştuk. Keşke şimdiki gençler gibi biz de AK Parti ile büyüyebilseydik. Bugün içerisinde bulunduğumuz imkanların içerisine doğabilseydik. Biz ülkemizin içinden geçtiği zorlukları biliyoruz. Esnaf ve sanatkarımızın yaşadığı sıkıntıları biliyoruz. İnşallah Meclis’te onların sesi ve temsilcisi olacağız” dedi.


AK Parti’li Şükrü Ersoylu’dan Gazeteciler Cemiyeti’ne ziyaret

AK Parti Milletvekili aday adayı Şükrü Ersoylu Afyon Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.
AK Parti’nin kuruluşundan itibaren bu davaya hizmet etmekten mutluluk ve gurur duyduğunu belirten AK Parti Milletvekili aday adayı Şükrü Ersoylu, “Önümüzdeki bu seçim yüzyılın seçimidir. Bu seçim milletin bağımsızlığının, devletin güvenliğinin, ülkenin bölünmez bütünlüğünün tehdit altında olduğu bir seçimdir” dedi. Bu tehditleri bertaraf edecek siyasi anlayışın AK Parti’de mevcut olduğunu belirten AK Parti Milletvekili aday adayı Şükrü Ersoylu, “AK Parti iktidarının ve Cumhur İttifakı’nın sürmesi ülkemiz ve milletimiz açısından hayati önem taşımaktadır. Ben de bu kapsamda davam uğruna mücadele edebilmek için yola çıktım. Sayın Cumhurbaşkanımızın ve AK Parti davasının savunucusu olarak görev yapmaya çalışıyorum. Bundan sonra da bu dava için hizmet etmeye her halükarda devam edeceğim” dedi.